Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

För mycket nu.

publicerat i Allmänt;

Har haft världens jävla SKIThelg. Mår så orehört dåligt just nu och känner mig så ledsen att jag inte har tid att ägna mig åt mina intressen. Allt i mitt liv är en enda röra nu. 5 månader av störd sömn är inte att leka med. Tror ärligt talat inte jag sovit mer än 2 timmar i sträck på 5 månader. 2,5 h nån gång tror jag, men det var länge sen. Jag har tagit precis varenda natt med C sen han kom, fått avlastning någon timme varje morgon för att slumra till mellan 7.30 och 8.30 typ innan han lessnar och Jonas kommer in med honom igen. Det räcker inte. Känns som att jag bara blundar när jag sover. Brukar sova djupt framtill C vaknar vid 01.00, sen är det typ kört. Han vaknar ofta om nätterna. Har inte dåligt med mjölk, det är inte det det är frågan om. Det verkligen sprutar ibland, så nää han är inte hungrig. Men han somnar innan 19 för natten och då är vi precis uppe i att äta middag, sen är det tvätt och disk osv osv så det är inte så lätt att göra natt själv så tidigt.. 

Är så skör och känslig nu och irriterar mig på det mesta. Blir så sjukt less på allt julpynt nere på stan, påminner mig om förra året när jag var nygravid och illamående och deppig. Blir på riktigt arg när jag ser alla fula röda tomtar. Och spyr verkligen av all dålig julmusik. Fyfan. Brukade älska julen. Nu hatar jag den. 

Är långt ifrån den mamma jag vill vara när jag mår såhär. Känner mig så frånvarande och disträ. Dåliga samvetet väller över när jag gråter och han tittar på mig. Fy, hur kan jag hålla på så lixom. Är INTE stark nu. Sömnbristen är GROV.

Blir verkligen stressad över att se hur andra människor kommer ut på saker och ting, har gjort sig fina och ser så jävla fräsha ut. De som hinner träna, laga mat, ta hand om sig själva, putsa sina skor, sy upp nån byxa, möblera om, till och med uppdatera årets låda med mössor och vantar. Hinner knappt sånt. Och jag har suttit inne hela helgen. Inte sett nått dagsljus alls.

Ber om utsäkt om jag spridit dålig stämning till dig som läst men alltså, just nu är det verkligen inte bra. Inte alls.

Blir dock rörd när folk hör av sig, hör hur det är med en och så. Sånt som värmer i mammahjärtat. För trots att jag försöker hitta på mycket saker så känner jag mig ensam ibland också. Och när man precis fått barn så är det ensamt ibland.

Så osammanhängande detta blev. Hoppas jag mår bättre snart. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Låter jobbigt det där! Hoppas att du får sova ut snart. Sömnbrist är småbarnsföräldrars vardag😥

Svar: Ja det är ju det, alla med barn har varit med om det!😘
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Nu har jag lärt mig att trycka på hjärtat!! Eva/Rickard är här på middag Lilla älsklinsgumman ..du måste sova skit i allt städning strykning allt Så fort Cornelis sover dagtid ..lägg dig o försök o sov Du kan bli sjuk Tänker på dig o jag vill gärna att vi pratas vid kramar Farmor

Svar: Haha, vad bra farmor❤️ du får gärna trycka på hjärtat igen!
Jag vet att det enda viktiga är att sova. Ska bli bättre på det. Tar åt mig dina ord.
Vi hörs och ses snart fina farmor❤️
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :