Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

FRIYAY!!

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Fredag gott folk! Vad härligt!


Idag packade jag ner bebisen i vagnen efter en riktig race-morgon (städa, sortera, dammsuga, diska och plötsligt var klockan 13.00 ni vet) och mötte upp Johanna och Sandra med bebis på favvo-haket Melrose Café!


Den här killen alltså. SÅNNA vagnproblem vi har haft men nu är han en drömunge när han sätts ner där. Sitter och spanar och suger på sin napp. Nappen ja. Den som han ratade fram till några veckor sedan och plötsligt en dag så fattade han grejen. Förstår ni att mitt liv är så mycket enklare nu när han tar napp och är okej med att sitta i vagn. DRÖM!


På tal om dröm. Ja, jag låter fikabilden tala för sig själv. Allafall supermys att träffa tjejerna och snacka lite samt bebisgosa. Så kul att Cornelis trots så ung ålder redan har två bra vänner (nåja)..


"Om du bara ligger lite still så mamma får en bra bild"....

Nu börjar fredagsmyset för familjen Westin/Lindström! Kycklingvingar med mangosås står på menyn. Vi har Mathems matkasse numera vilket förenklar vår vardag avsevärt!

KRAM <3
 

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Härligt med matkasse! Slippa planera,slippa handla och bara laga😊

2:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Haha åh, sötnosen! Skönt i alla fall att det går så bra med vagnen nu! :)

Svar: ja det är nått som skänker lycka i ett mamma-hjärta ;)
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Karinora:

Han är så himla söt! Jag önskar min son tog nappen, han tar den IBLAND när han är trött, väldigt sällan.... <3

Svar: men tack fina du <3 Haha, barn är verkligen de största egoisterna. Gör vad de känner för lixom. Gull-pojkarna! :)kram
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :