Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Just nu.

publicerat i Allmänt;

Kikar in för att önska er en trevlig fredagskväll! 

Vårt fredagsmys har börjat i sovrummet där mamman har sorterat tvätt med Jonas och Cornelis som sällskap. Ändå vad mysigt. Klart man ska tända stearinljus och lyssna på Eminem en fredagkväll i sovrummet!

Nu ska jag slänga ihop en kladdkaka som vi ska äta när vi ser på Fångarna på fortet sen. Haha. Nej, vi är inte 45. Vi bara gillar sånt som sänds på 4:an i bästa sändningstid! :)

Kram!

Kommentera inlägget här :