Koncentrerad på Öppna föris.

publicerat i Allmänt;

Hej onsdagkväll. Idag har vi varit på babyyoga och planer för dagen imorgon är en sväng till Pelle Svanslös Öppna förskola. Vi var där för första gången i tisdags, och det var ABSOLUT inte sista. Bilderna är från den dagen. Så jäääkla bäst verkligen. MammaledigGoals.


Ett gäng andra mammor som jag känner var oxå där. Det var sångstund när vi var där. Vi sjöng om grötspindlar och rullande ärtor och jag kunde inte känt mig mer förvirrad. Här var det inte frågan om att sjunga klassikerna. Sjukt fokuserad på att sätta rätt toner satt jag där i ringen och sjöng med Cornelis liggandes framför mig. Efteråt tog vi lunch på caféet!


Supersnäll osv. Alltså. Känns så sjukt att se honom där i stolen. Han lixom sitter själv nu. Han föddes ju typ igår känns det som. Sjukt.

Energi innan hemgång. Jag är så taktisk numera. ”Okej när vi kommer hem kommer det vara blöja, amning, ytterkläder överallt - jag äter nog innan hemgång” osv...

2 sekunder innan han somnade i min famn. Hur trött ser inte han ut? Älskar när man har sånt flyt.

Mätt mamma, mätt och sovande barn. Det blev en nästan 2 timmars promenad på detta. Älskar att känna hur bra det är för honom att sova i frisk luft<3

Kommentera inlägget här :