Kvällarna i köket.

publicerat i Allmänt;
Fan vad lycklig man kan bli utav lite kökshäng. Musik, liv, alkohol, lökskal på golvet, värmeljus och en bebis på bordet. Ni förstår. Igår hade vi som sagt Filip över och vi tyckte det var en bra idé att äta lite finare mat.
Nobissås in making.
Lilla darling fick ha på sig vintermössan som täcker öronen bra eftersom det lät så högt utav sås-mixandet. Han blir så rädd av höga ljud </3
Bobbo var med! Älskar att hans favoritleksak kostade under 20-lappen på Ica Maxi när vi köpt betyyyyyydligt dyrare grejer. Haha.
Ett glas vin innan maten, jatack.
Min pumpasamling håller sig än.
Äääääntligen mat!
Efter middagen turades vi om med att köa våra favoritklipp på Youtube. Folk som prankar varandra osv. Så satt vi till efter midnatt. Lixom härligt att för en gångs skull inte stirra sig blind på klockan "Nu är klockan 21.22 vi borde sova för Cornelis sover".... 

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig, vardag, vänner;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vilken mysig kväll och det ser verkligen gott ut! :-D Kramis

Svar: Man kommer långt på lite ljus och gott sällskap :D kram!
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, såg verkligen så mysigt ut! :)

Svar: Jomen det kan jag instämma med hehe ;) :)
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Christine's Stories:

Gud så gott det där såg ut! Jag minns inte ens sist jag åt en riktigt mör köttbit. Så härlig stämning i bilderna också. Det går nästan att föreställa sig hur mysigt och trevligt det var :)

Svar: Tack snälla för fin kommentar :D Ibland är det faktiskt riktigt festligt med en ordentlig köttbit! Men bara ibland! ;) Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :