Lär känna mig bättre - 5 random fakta om mig.

publicerat i Allmänt, Listor;
I brist på annat att skriva om denna onsdag så delar jag med mig utav en lista med fem ytterst random fakta om mig! Hoppas det gillas!
Jag och C i augusti. Jag undrar mest HUR jag haft tid att måla naglarna??....

1. Jag badar badkar precis varenda kväll året runt och har gjort det sedan vi flyttade till vår lägenhet i Uppsala för 4 år sedan. Har alltid i badskum också och blir superledsen om vi har slut på det. Tänder alltid ljus till. Cirka sex av sju kvällar i veckan badar även Jonas med mig. Detta badande lixom förgyller min vardag lite. 

2. När jag ska fatta ett beslut så går det FORT. Här snackar vi inte om någon beslutsångest inte. Det är inte min grej att hålla på och jämföra och fundera länge över val. Jag skulle kunna fatta beslut om vilka golv, tapeter, vitvaror till köket och badrumsplattor jag skulle ha till ett framtida hem på typ 5 minuter. Kollar knappt på menyn på restaurang. "Jaja, den där lasangen blir bra" tänker jag utan att ha kikat in den övriga maten. Tänker lixom att det säkert blir bra hur det än slutar, och nånstans har jag väl ändå en så klar bild av hur jag vill ha saker och ting så jag inte orkar fundera så mycket kring alla val man ska göra jämt och ständigt.

3. Min absoluta favoritmusik står The Beatles för och jag har älskat dem sedan 2009. När andra femtonåringar lyssnade på Rihanna osv så höll jag mig till 60-talet.


4. Vi var kanske 19 år Jonas och jag när vi bestämde att vår framtida son skulle heta Cornelis (om vi nu skulle få någon vill säga)..

5. Under säkert sex års tid från det att jag var 16 hade jag alltid kjol eller klänning på mig varenda dag och ALDRIG byxor. Förutom när jag tränade då, då hade jag ju träningsbyxor såklart. Nu känns tanken på att traggla på sig ett par strumpbyxor jättejobbig. Ett par jeans har jag säkert inte haft på mig på 10 år. Gav upp jeansen efter en "traumatiskt" upplevelse inne i ett omklädningsrum som 14-åring när två vänner fick stå på varsin sida om mig och dra upp byxorna bäst de kunde över mina lår. Och jag var inte alls stor då på nått sätt, haha. Men man stirrade sig typ blind på storlekarna när man var sådär ung. "Kommer jag inte i just den här storleken får det va"...

EN STOR ONSDAGSKRAM TILL ER <3

Taggar: fakta, listor;

Kommentera inlägget här :