När jag inte orkar mer.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Hej! 

Just nu känns det som om jag fått ett slag i huvudet. Har haft två fruktansvärda nätter med C. Sovit max 1 timme åt gången. Natten som var vaknade jag så många gånger att jag lixom inte pallade göra ett sjunde försök att somna om. Så jag började surfa runt på mobilen iställlet där vid 05.14-snåret på morgonen... Att starta dagen på det sättet är som värsta bakfyllan. Då orkar jag verkligen inte det faktum att en ny dag har börjat utan vill istället hoppa ner i ett hav av bomull och bli serverad varm choklad. STRUNT SAMMA. Dessa sömnproblem är ju faktiskt grymt tråkig läsning.


Satte lillponken framför Barnkanalen imorse och fick mig en kvart vid skridbordet ihop med kaffet och läste igenom mina favvo-bloggar. Sen fick jag ett ryck och sminkade mig vilket jag ångrade halvvägs in i leken då Cornelis drog en ryggbajs (ursäkta). Måste slutföra sminkningen lixom. Kan inte gå runt med ett sminkat öga och ett öga som ser ut att ha varit med om sju svåra år. Kommer skrämma folk på stan tänker jag.


Detta ryck jag drabbades av fortsatte med att jag packade ner bebisen i vagnen och gick till Öppna förskolan. Bästa valet jag gjort denna vecka. Både jag och Cornelis mår bra utav nya dagliga intryck, hur hemsk natten än varit. Träffade en annan mamma där som hade med sig sin bebis på 3,5 kg. Hon var SÅ tiny. Kan för mitt liv inte förstå att Cornelis varit ett helt kilo mindre än det.

Cornelis, mitt hjärta. Du är ju en liten pojke nu. Ingen "bebis" bebis längre. En liten grabb som vill stå upp och hålla låda. Vars blick dras till minsta lilla objekt som rör på sig i ett rum. Som skiner upp när pappa kommer hem. Släpper aldrig din hand. Kommer stå vid din sida till min sista dag i detta liv ♥
 

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentera inlägget här :