Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Novemberonsdag.

publicerat i Allmänt;

Hej! Hoppas ni mår bra!

Imorse var det säsongsavslutning på mamma-baby-yogan. Vi har hållit på sedan tidig höst. Det betyder att Cornelis har yogat halva sin livstid. Det ni!

Utmattande tyckte C. Haha, jag somnade faktiskt också en gång på yogan i våras när jag var höggravid. Det var lite stelt när jag insåg att jag legat där och snarkat. Snarkade så mycket när jag väntade C..

Cornelis och Jonas tidigare i eftermiddag. Vi har myst hemma hela dagen. Hemmet ändå. Herregud vad uttrycket ”Borta bra men hemma bäst” har fått en helt ny starkare betydelse sen jag fick barn. Mår som bäst av att vara hemma i lägenheten med mina killar, trygghet är viktigare än nånsin nu. Tittar gärna på nån film jag sett förut, som jag kan. Nått ganska betryggande med att veta vad som ska hända, inga överraskningar lixom. Nu blir det matlagning. Mathem levererade just tre stora kassar. Kram!

Kommentera inlägget här :