Saknar honom.

publicerat i Allmänt;
Fjäderoverallen blir nog Cornelis outfit till lördag när vi är bjudna på ett dop!
Cubus!! Cubus av alla ställen har visat sig ha underbart fina babykläder. Tips till alla med bebisar!

Godkväll fina läsare! Hoppas ni mår bra! Idag har jag och Cornelis hängt med Emma och Sandra (och deras bebisar såklart). Tre mammor och tre väldigt små pojkar. Vad fint vi sex personer går ihop tycker jag. Så glad att ha dem i mitt liv! Vi var hemma hos Emma och fikade och pratade i flera timmar. Och vi hade nog kunnat sitta ett par timmar till och dra av sånt som vi nyblivna föräldrar älskar att prata om.
Annars då? Cornelis har börjat sova i egen säng sedan några nätter tillbaka. Han har hittils sovit tätt intill mig varenda natt sedan han föddes men nu kände jag att han var redo att ta sova själv. Dock var jag i fråga inte lika redo igårkväll när jag av någon anledning satt uppe till efter midnatt. Helt plötsligt var sängen alldeles för stor och jag hörde ju honom ändå ligga där och vrida sig lite.. Så jag tog upp honom och lät han sova bredvid mig hela natten. Inte sover man särskilt bra av att ligga blixtstill en hel natt, men det var det värt. Saknade hans varma lilla kropp så innerligt när han låg där själv i sin stora spjällsäng. Älskade hjärtat. Så kan det gå för en mamma som gärna går långsamt fram. 
Kram!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Mysigt att vara tillsammans med andra mammor :). Alltid kul när man kan göra saker ihop :).

Svar: Jaa det är verkligen värdefullt att ha andra mammavänner<3
Kram
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Apropå Cubus - jag tycker mig känna igen dig från en av Cubus reklamkampanjer för många år sedan...;-)

Svar: helt otroligt att du gör det. det händer inte ofta, men ibland blir jag stannad på stan "Visst var det du som var med i Cubus-reklamen 2006??"haha ;)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :