Veckan.

publicerat i Allmänt;
Haha, Cornelis. Sol i ögonen bara för att mamman skulle ha en bild. Här är vi från oktober allafall.

Hej!
Idag har jag mer energi. Fy för sömnbrist, vilka hjärnspöken man får. Och med det menar jag ett galet dåligt självförtroende till på köpet.
Imorse efter BVC tog jag Cornelis på en timmes promenad och lyssnade på Fredagspodden. Kom på mig själv med att gå runt och skratta högt där i min ensamhet på gatorna klockan 9.30 en måndagmorgon. Älskar Hannah & Amanda, mina bästa förebilder all time. Ibland kommer jag även på mig själv med att uttrycka mig lite som dem, har lixom lite anammat deras sätt att prata på efter att ha lyssnat slaviskt på dem i flera år. Om det är lite roligt eller mest pinsamt, det vet jag inte.. Kan inte rå för det.

Såhär ser vår vecka ut:

MÅNDAG: Bara ta hand om min familj.

TISDAG: Baka. Filmar eventuellt lite imorrn oxå från vår dag. Det känns ju lite knäppt att prata till en kamera, ja, men samtidigt är det kul att testa på nått nytt. På kvällen ska jag på massage!!!

ONSDAG: Baby-yoga! <3 Plus träffa en kompis.

TORSDAG: Kanske sångstund, eventuellt träffa Sandra. Lite lösa planer än.

FREDAG: Fotografering i en studio här i Uppsala med Cornelis och Jonas. Japp, vi ska fota oss, och upp på väggen hemma ska det. Hoppas det blir bra.

LÖRDAG: Middag ihop med mina föräldrar och Jonas föräldrar. 

SÖNDAG: Middag ihop med Jonas syster + pojkvän. Mys!

PUSS PÅ SKATTEN!

Kikar in här imorrn eftermiddag som vanligt! Om du som läste gillade inlägget får du gärna trycka gilla-knappen. Kram på er!
 

Taggar: baby, barn, bebis, familj, lista, listor, livet, mamma, mammablogg, mammaledig, vardag, veckan;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ni är så fina!

Kommentera inlägget här :