Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Bra på att mysa.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Hej onsdagsläsare <3 En aning yr sitter jag och skriver. Vi har inte sett dagens ljus på två dygn för det är en liten snorig kille jag har att göra med. Såklart gick han och blev förkyld efter att ha vagnvägrat och vi tvingats gå med honom uppe i oktoberblåsten.. Tur att vi är bra på att mysa allafall!
Mycket sång, läsning, lek, öva på att stå och rulla har det blivit. Han klarar sig längre stunder själv i babygymmet numera vilket gör mig lite friare här hemma!
Och jag har pendlat mellan att dricka te, choklad och kaffe och se på Doctor Foster i SVT1. Imorgon hoppas jag vi kan komma ut, för behöver jag stanna inne en tredje dag blir jag knäpp.
Kram och ta hand om er!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2:

Så gott

Kommentera inlägget här :