Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Bumbostolen.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Kikar in med ett litet hej och ett inlägg mitt i fredagsmyset!
"Din beställning från Jollyroom finns nu att hämta". Så lyder texten i det bästa smset jag kan tänkas få. För då betyder det att saker jag beställt till Cornelis kan hämtas hem!
En så kallad Bumbostol är det senaste inköpet till honom. En stol som så pass små bebisar som bara är tre månader kan sitta i. Men vi har ett problem...
Vet inte om det beror på att han är för tjock eller vad det är, MEN när vi ska ta honom ur stolen så sitter han fast... låren lixom fastnar och vi måste vara två för att lirka loss honom.
Så nu vill jag knappt använda stolen, för lillen tyckte det var så otäckt att ha den hängandes från rumpan... Jag hann också få panik i typ 20 sekunder när jag skulle lyfta ur honom första gången innan Jonas kom till undsättning. Rekommenderar INTE!!! 

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av RoL:

Lille Cornelis får helt enkelt fasta en vecka...;-)

Svar: Ja, åtminstone ha honom på diet så stolen blir pengarna värd ;)
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det är sånt som även kan hända vuxna - på fyllan och sent på kvällen i en lekpark för barn...

Svar: Hahahah
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :