BVC imorse.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;

Godmorgon måndag! Imorse var vi på BVC med Cornelis. Exakt fyra månader är han nu och väger 7040 gram och är 65 cm lång!

Trodde inte siffrorna skulle vara så pass bra då amningen strulat en del på sistone. Han har hittat sin tumme och tycks hellre vilja suga på den. Är det ens okej att jag kände mig kränkt häromdagen när han vägrade ta bröstet? Kände att jag inte längre duger. Ringde 1177 och typ grät för han ville inte suga och jag hade ont lixom, brösten höll på att sprängas så att säga. Läste på om brösträdsla och amningsvägran och kände bara NÄÄÄÄ!! Jag vill ju amma i ett år. Såklart går Cornelis intressen före, men jag är inte redo att ge upp än. Natten gick dock bättre och han ammade supersnällt utan bråk. Denna svacka kan bero på att han varit förkyld fick jag som svar på BVC imorse.

Nu myser vi allafall inne en stund innan promenad med Emma efter lunch. Favvo-vasen är fylld med snittblommor, kaffet är varmt och ett par härliga mamma-tidningar är laddade för att läsas NÄMENSÅATTE då kör vi igång veckan då!

Kram!

Kommentera inlägget här :