Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Dagar med dig.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Kikar in med ett gokväll och lite bilder från vår eftermiddag! 
Dagen började med mamma-babyyoga som vi går på varje onsdag. Han var så snäll idag, lillhjärtat! Och hur trevligt är det inte när man kommer att den urgulliuga yogainstruktören utbrister "Hej Rebecka!"? Jag börjar bli stammis där tror jag. Gick ju där en massa och yogade med Cornelis i magen på gravidyoga vilket var bästbästbäst. Ashtanga Yoga i Uppsala om någon skulle undra var jag går!
Oktober, finfint osv.
Jag och min isbjörnunge.
Prommis genom mitt favoritstråk innan jag svängde förbi ICA för att hämta ut paket. Handlar allt online numera. Ett ångstrykjärn blev det den här gången. Kände att det var dags efter att ha gått i skrynkliga kläder sedan den 29:e juni 2017 (dagen då C kom in i våra liv). Ska bli skönt att inte blanda in någon strykbräda i strykandet längre.
Mammas docka <3
Nu ska vi natta lillen som sover i min famn. Sen tänkte jag ha lite hemmaspa, men allt är ju beroende på vad Cornelis tillåter. Såklart!
Hörs imorrn, kramar!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vilka härliga bilder.

Svar: Tack!🤗🤗
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :