Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Det här med vinterkläderna.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Goddag oktoberonsdag! Hur mår ni? Vi mår prima och har mest myst inne idag.
Lyxade till det med en muffins idag till eftermiddagskaffet. "Men Rebecka, brukar du äta ditt fikabröd på marmorbrickor med en fjäder lite sådär avslappnat liggandes intill"? Givetvis inte. Allt för konsten.
Hämtade ut dessa rosa drömföremål på posten tidigare idag! Ett mobilskal och ett plånboksfodral som har fack för kort invändigt.
För mig passar det utmärkt att ha plånbok och och mobil "i ett" så att säga. Då har man typ allt man behöver...
I måndags shoppade Jonas och jag lite kläder till Cornelis inför kallare dagar. Det här med vinterkläder alltså. Vad svårt det är. Jag känner mig väldigt osäker på vad som blir för mycket och vad som blir för lite kläder nu när det börjat bli ganska kyligt ute. Drabbades av nån slags självförtroendekris förra veckan då det kändes som att jag inte kunde nånting med hur man klär ett barn. "Vad F*N är ens skillnaden på ull och bomull" röt jag åt stackars Jonas som fick försöka få ner mig på jorden igen. Ringde till Polarn och Pyret och fick bra svar om olika material och lager på lager-principen. Känner föresten lite i bilden ovan att han tänker  "TA AV MIG DEN HÄR SKITEN NUUU".... 
Imorse på baby-yogan sneglade jag lite hur alla andra hade klätt sina barn. Blev om möjligt ännu mer förvirrad. Men jag gissar att jag kommer vara expert på vinterkläder för bebisar om några månader!
Kvällens to-do: bada med Cornelis! Kram!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemmish - mode - inspo:

ha en underbar onsdags kväll =)

kram

Svar: Detsamma<3
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Selma:

Men gud så söt liten 😍😍😍

Svar: Tack snälla<3
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Johanna:

Men dom är så gullliga i vinterkläder i alla fall. Som små bollar☺️❄️

Svar: Ellerhur!!!😍😍 Små björnungar som man bara kan pussa pussa utan att de kan fly nånstans, haha!!💜💙
Rebecka Lindström

4:e kommentar, skriven , av Anita:

Söt!! :D

5:e kommentar, skriven , av Angelica:

Åh, så fint med allt rosa. & ditt barn är ju helt & hållet ljuvlig!!

Svar: Tack snälla <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :