En ny fas?

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Tisdag, hej! Usch vilken natt. Cornelis verkar vara inne i nån ny fas som är... ganska knepig..
Lilla gubben, så svårt att förstå vad du vill ibland... Han har varit så disträ de senaste dagarna, inte alls lika glad som han brukar vara. Igår kändes det nästan som att han inte tyckte om mig, ville inte alls kolla mig i ögonen eller bjuda på ett leende. Närå, vet ju egentligen att jag är det viktigaste i hans liv just nu hehe.. I WonderWeeks-appen (tips, handlar om barns utveckling!!) stod det allafall något i stil med att bebisarna vid 3 månaders ålder kan bli mer griniga och även jättesura om de inte får tillräckligt mycket uppmärksamhet och närhet. 
Igår hade vi allafall fina vänner över, Emma och Fredrik med deras son som är precis jämnårig med Cornelis! Fyra vuxna och två bebisar vid matbordet hemma, så har man det gärna <3 Så värdefullt att ha vänner med barn i exakt samma ålder som C!
Småkillarna, tre ynka dagar skiljer det mellan dem <3 <3 <3 
Vi brukar försöka få dem att titta på varandra, men det är enklare sagt än gjort. När den ena kollar så kollar den andra bort osv, haha! Har ju hört att barn tycker om att titta på andra barn, men jag vet inte, de är nog för små för att uppskatta varandra än. Bara tre månader gamla ju <3
Ikväll blir det träff med föräldrargruppen och mammaträning! Hejpåer!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så söta barn💛💛

Svar: Agree😍
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :