En typisk morgon hemma på Norrlandsgatan.

publicerat i Allmänt, Vardag;
Gokväll gott folk! I en hög av täcken i sängen framför mig har jag Cornelis som nyfiket tittar på sin mamma som bloggar. Vi har haft min vän Johanna över på fika denna eftermiddag. Mys! Ja det är då inte nyttigt att vara mammaledig, fikastunder jämt och ständigt!
Imorse ville Cornelis göra dag så sent som 07.30, tack för den! Satte honom i sin babysitter för att sedan fixa lite saker inför några timmars soffhäng. Gäller att vara förbered eftersom att man lixom sitter där man sitter när man väl börjat amma bebisen.
Vattenflaskan fylld, kaffet bryggt och upphällt i termosen, doftljuset tänt, youtubeklippen på kö i mobilen och DÄR var man redo att starta dagen!
Ute var det sådär höstigt mysigt. Är det för tidigt att man satt upp ute-ljusslingan redan? Känns som att det svenska folket har så starka åsikter om sånt, haha.
"Mamma vad göööööruuuu??"......
Jag brukar försöka bygga upp olika stationer att hänga på om mornarna. En stunden sitter vi insvepta båda två i mysfilten för amning medan Cornelis i andra stunden vill ligga lite på golvet och jollra. Därpå kanske lillpojken hamnar i sittern varpå han sen ligger en stund i nestet som jag lagt fällen i. Nån minut kanske han ligger i sin myspöl innan han tröttnar. Det är så vi jobbar, olika stationer varje morgon.
MAMMAS BJÖRNUNGE <333
Tillslut brukar han somna vid 9-tiden och då brukar jag passa på att göra frukost!
Annars är vi i gång med planeringen av Cornelis dop vilket faktiskt känns SKOJ nu när allt är bokat. Först var jag lite otaggad faktiskt..
Kramar!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig, morgonrutin;

Kommentera inlägget här :