Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

I Täby.

publicerat i Allmänt;

Vi är hemma hos mina föräldrar i Täby och myser. Vi var nyss ute på en härlig prommis i skogen med Cornelis ordentligt nerbäddad i vagnen. Mamma håller på med en äppelpaj just nu som ska avnjutas till efterrätt, mums!

Mamma fångade lilla familjen på bild alldeles nyss och då slog det mig att vi inte har en enda bild på oss tre. Så detta är de första familjebilderna!

Hoppas ni också har en bra söndagskväll!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina:

Fina bilder! Och vad stor din son har blivit! Brukar kika in i din blogg lite då och då, kul att få följa Cornelis utveckling! Älskar hans kinder <3 :)

Svar: Åå vad roligt att höra, vad glad jah blir! Brukar kika in på din blogg också! Så kul att följas åt eftersom vi har nästan jämnåriga barn!
Din lilla är också så sööt! :D
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :