Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jonas är hemma!!

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Jag och Cornelis har varit ensamma hemma i tre hela dagar, och nyss klev Jonas innanför dörren. SKÖNT!! Full rulle direkt han kom hem då lillen skulle badas, kylskåpet fyllas och annat viktigt. 

Idag har Cornelis varit extra fin i nytt set från Polarn! Och jag fick vagn-revansch idag också efter fredagens bravader. Lillgubben sov som en stock i över två timmar i vagnen när jag var ute och gick med Sandra tidigare idag. SÅ skönt att kunna prata ostört, hehe..

Har börjat Halloween-pyntat lite smått här hemma för vi ska ha en hel del massa skojigt besök framöver, och då vill man ju ha rätt stämning hemma såklart!

Bada med en bebis, finns det nått mysigare? Är så tacksam för vårt badkar dagar som dessa <3

Nu ska vi äta kantarelltoast! Kram!

Kommentera inlägget här :