Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tre från mobilen.

publicerat i Allmänt;

Godkväll! Kikar in med ett litet inlägg. Dagen bara försvann idag...

Från gårdagens fredagsprommis med Emma och Sandra som slutade i ett enda kaos. Det började så fint, solen sken och kaffet stod redo i mammornas mugghållare. Med Cornelis ville inte samarbeta. Efter mycket skrik var jag tvungen att ställa mig och amma intill nått träd i 20 minuter med fina vännerna som väntade. Trodde väl att han skulle somna på det. Men han fortsatte vara helt tokig i vagnen så jag fick ringa på Jonas som fick hämta oss med bilen. Tjejerna fortsatte promenaden utan mig, kändes så jävla trist. Efter det satt vi på nån parkering och ammade i en halvtimme. Jag var så sur alltså. Haha.

Idag lördag gjorde vi en runda på stan ihop med Fredrik och hans lille son som är Cornelis första vän i livet <3

Cornelis min lilla älskling, som du kan göra mig tokig men så fort du tittar på mig och ler är allt bortglömt. Hjärtat mitt. Han stod på bordet på caféet och höll låda och följde prick varenda människa med blicken. Ibland skrek han till av glädje, sådär högt så man nästan undrar om man kunde vara kvar. Men de andra cafégästerna verkade inte särskilt störda utan log och fnissade mest åt hur parveln höll liv.

Godnatt vänner!

Kommentera inlägget här :