Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Maxad vagn och våra knep.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Hej! Här hemma brinner typ 30 värmeljus och Cornelis sover så mamman får blogga. Tänkte visa lite bilder från lördagsprommisen.
Kan jag och Jonas ha uppfunnit något revolutionerande för småbarnsföräldrar vars barn hatar vagnen? Kanske. Kör in mobilen fäst på en selfiepinne innanför vagnens sufflett med valfritt youtube-klipp igång (förslagsvis Babblarna) och ditt barn kommer garanterat sitta tyst!
Klickade hem lite skoj till vagnen från Bugaboos hemsida häromdagen. 2 mugghållare har vi redan sedan innan, men nu har vi också utrustat handtaget med en smartphone-hållare.
Åkpåse med inbygd jättemysig dyna. Spegel som fästes med magnet.
Parasoll.... för det behöver man väl nu i november?
Lilla envisa älskade unge<3
Alltså jag undrar verkligen vad gamlingarna som går förbi en tänker när man står med sin mobil uppkörd i sitt barns ansikte... hur fick man tyst på barnen innan Babblarna fanns? Fick de skrika hejvilt? Kommentera gärna, jag undrar veeeerkligen!
"O . r . k . a . r.  I . n . t . e" .......
Nu blir det allafall inga fler accessoarer till vagnen. Börjar ju bli too much.
Bra drag i fyrisån var det också!
Just nu ser jag fram emot till att Jonas kommer hem från jobbet med middagen... Kram!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina:

Jag tror att mobilhållaren ska sitta i vagnens "carry handle" mot bebisen. Men det var också smart med en selfie-stick! Snygg kappa btw!

Svar: Jahaaa på vad smart!! Tack! Då kanske jag slipper gå runt och se dum ut med selfiepinnen haha!
Tack snälla, den är från H&M! :)
Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :