Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Min mysigaste höst nånsin.

publicerat i Allmänt;
Hade jag fått beskriva höstmys med några ord för ett par år sedan så hade det bestått i många timmar på badrummet med ansiktskrämer och duscholjor. Men nu har höstmyset tagit sig till en helt ny nivå eftersom jag denna höst har en BEBIS!
Att få sitta timmar i soffan insvept i filtar med den här goskorven.. ja jag kan inte begära mycket mer! Han är en såndär riktig långätare också så medan jag ammar brukar mina bästa serier rulla på TV:n.
Min termos är duktig på att hålla kaffet varmt och gott, men det händer ibland att vi också har en skål med kolor och annat gott intill oss i soffan. ALLTID brinner ett doftljus på bordet framför. Höstmys utan doftljus, nä så har vi det inte!!
Att sedan ha möjligheten att gå och lägga sig igen i sängen och gosa ner oss båda under stora fluffiga täcken tackar man ju inte nej till heller. Brukar passa på att kela lite extra med knubbiga babytossor då.
Dessa kinder, ja dem är så sönderpussade vid det här laget så jag vet inte vad.
Det är så gulligt hur lättroade dessa små är också. Då kan man alltså sitta i 40 minuter med en liten röd fingerdocka utan att han tröttnar. Smäller ju av en aning när han skrattar också. Dör även sötdöden lite varje gång han gör sina explosiva läten för att han är så glad över nått. Lilla barn, bästa hösten är med dig <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Gosigt med bebis :) Jättemysiga bilder :)

Svar: Tack!! Ja det är himla mysigt med bebisgos <3 :D
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av EVELINA:

Vad härligt! Och vilken sötnos :)

Svar: Tack snälla <3 :D
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av HannahSthlm/Johanna Törnqvist:

Gosh! Vilka fina bilder! Memo för livet! Vad fint! / Johanna xoxo

Svar: Åå vad du gör mig glad, tack snälla!!🤗🤗 Kanske har en ganska duktig sambo ändå som tvingas fota mig och bebis så ofta, haha!
Kram på dig 💜💜
Rebecka Lindström

4:e kommentar, skriven , av Lisa Jungqvist Larsson:

Åh vad underbart<3 Så fin liten en du har! Och herregud vad den där godisskålen fick mig att bli sötsugen... Ge mig dumle!! haha. Ha en riktigt fin kväll nu Rebecka :)

Svar: Tack snälla och tack för din kommentar! 😍😍 Hade gärna räckt dig en Dumle om jag kunde. En skål med godis slår ju aldrig fel, särskilt inte dessa ruggiga dagar.
Detsamma! Kram på dig!
Rebecka Lindström

Ååhh min höstmys kommer också snart ♡ Min bebis kommer beräknad 18 dagar så snart får jag också ha lite höstmys med bebis ♡

Svar: Ååå vad roligt för dig, Du har verkligen något att se fram emot! :D <3 Lycka till!
Rebecka Lindström

6:e kommentar, skriven , av Hanna Karlsson:

Så mysigt! Men hjälp vad sugen jag blir på de där dumlekolorna. :-)

Svar: Ja dumlekolor slår Aldrig fel :D Kram!
Rebecka Lindström

7:e kommentar, skriven , av Maria:

Så fint du beskriver ditt höstmys med din lille bebbe :)

Svar: Tack snälla :D ja bebisgos är svårslaget :) kram!
Rebecka Lindström

8:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Alltså åh, helt fantastiskt inlägg!

Svar: Åå tack! Det värmer verkligen att du skriver så! :D Kram!!
Rebecka Lindström

9:e kommentar, skriven , av Kathrinea Living:

Åh vad mysigt, magiska bilder

Svar: Vad glad jag blir, tack fina du :D <3
Rebecka Lindström

10:e kommentar, skriven , av Cecilia:

Ser underbart ut. ;)

Svar: Tack snälla :))
Rebecka Lindström

11:e kommentar, skriven , av Natalia Richardson:

Underbara bilder.

Svar: tack snälla du <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :