Mina favoriter.

publicerat i Allmänt, Listor;
Vad kul det är med folk som går in för nått och blir riktigt bra på det, oavsett vad det gäller. Det finns verkligen så otroligt många duktiga personer där ute. Jag följer dagligen en uppsjö av personer på olika forum. Och när jag gillar något, då gillar jag det VERKLIGEN! Nedan listar jag några utav mina favoriter jag har just för tillfället inom tv/media/sociala medier. För att älskade internet, vad mycket skoj man kan hitta på dig!
Youtube-favorit:  Random Making Movies. Orkar inte med deras rolighet. Håller just nu på att titta igenom alla deras gamla vloggar.
Instagram-favorit: Fru Vide Carlsson. Det bästa i mitt Insta-flöde är hennes uppdateringar med söta bebisbilder och bilder på underbara barnkläder mm. Gillar att hon uppdaterar så ofta också!!
Blogg-favorit: Emilys Liv. Skulle jag få be en person i hela världen att inreda mitt hem, då skulle det vara hon. Snyggaste stilen nånstin.
Tv-serie-favorit: Vår tid är nu. 40-tal i Stockholm och man får följa en spännande rik familj. Bra skådespelare! I SVT1.
Artist-favorit: Kamferdrops. SÅ cool. Gör covers på annars ganska trista låtar.
Podcast-favorit: Skäringer och Mannheimer. Så kloka, kreativa i språket och som dom bjuder på sig själva. TIPS TIPS! 
Snapchat-favorit: Helen Torsgården. Mysiga snaps med djur, skogspromenader och bebisgos. Bland annat.
Nån annan som också har någon av dessa ovan som favoriter? <3

Kommentera inlägget här :