Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Misslyckad fotovägg?

publicerat i Allmänt;
Hej fredag! Hoppas ni mår bra!
Jag ska strax iväg på vagnprommis med två toppentjejer. Så ska vi rulla runt våra söner och dricka latte. Åå bäst!
Här är allafall lite bilder på nya fotoväggen hemma hos oss. Fotona som jag passade på att spika upp när Jonas pluggade ni vet.
Men jag vet inte, är typ inte jättenöjd. Hade inte velat ha alla dessa framkallade bilder på rad såhär, men nu är de där. Allafall glad att jag har tagit så mycket bilder på Cornelis. Dessa bilder är mina favoriter allafall!
Ha en bra dag! Kram / R.

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Tycker det ser jättefint ut💙

Svar: 😘😘😘
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :