Promenaderna.

publicerat i Allmänt, Vardag;

Välkommen vecka 41! Och hej på er denna måndag <3

Dagens planer är promenad med vagnen och häng med vänner ikväll. Dessa bilder är från förra veckan när vi var ute och gick, Cornelis och jag. Dessa vagnpromenader. Innan Cornelis kom var det dem jag visualiserade min mammaledighet som, hur jag skulle strosa längs med gatorna och njuta av frisk luft osv.

Jag kör ju runt Cornelis i hans bilbarnsstol vilket funkar perfekt! Liggdelen är knappt använd pga att han hatar den. Det är helt sjukt vad han skriker när vi lägger ner honom i den, så den har vi gett upp! Träffar ju en del bebisar nu under mammaledigheten och jag häpnas åt hur tysta andras barn är. Brukar fråga Jonas "HUR kan vårt barn skrika högst?".. Han menar på att Cornelis har en så stark vilja helt enkelt. Ja, vi får hoppas det.... 

Det gäller att göra det absolut bästa utav promenaderna. Då behövs en termos med kaffe och en podcast i öronen enligt mig! Det är lite som när jag sjunger för Cornelis om dagarna, det blir så mycket roligare för båda (framförallt mig) om man sjunger med till musik från Youtube eller Spotify. Så slipper jag höra min hemska sångröst så noga också.. Sjunga med till barnmusik, oj vad det svänger bättre än att köra A capella.

Har precis upptäckt denna pod och jag ÄLSKAR den! Alltså vilka genin dessa kvinnor är. TIPS!

"Shitt han har vaknat"..... Närå, just denna gång låg han supersnällt och spanade hela vägen hem!

Taggar: baby, barn, bebis, mamma, mammaledig;

Kommentera inlägget här :