Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Stockholmsdag.

publicerat i Allmänt;
Godmorgon! Tänkte visa lite bilder från söndagen som nyss var för den ÄGDE!
Vi spenderade dagen i Stockholm och det var faktiskt lillgrabbens första gång i huvudstaden! Vi började med prommis på Djurgården. 
Jonas kisar i höstsolen.
Jag testade att fläta bak håret på det här sättet och det var en DRÖM att slippa ha det flygande i hela ansiktet. Inte snyggaste frillan men hellre det än att irritera sig på okontrollerade strån.
Vi kom fram till Rosendal...
...för lite växthuslunch på caféet!
Förstår ni hur mysigt det var att äta varm morotssoppa efter att ha hunnit bli lite frussen?
Jag är imponerad av oss ändå. Flänger in med bred barnvagn och skrikande unge på smockat café med världens längsta kö. Var supernära att ge upp och vända i entrén men det kändes ju trist. Kanske en självklarhet för många att äta ute såhär med en 3-månaders, men jag tycker vi är duktiga! För det är lite meckigt, det är det.
Hur många gånger om dagen jag pussar den här munnen? Cirka 54294.
Stockholmsdagen fortsatte hos fina vänner. Sanne & Samuel bjöd på god middag och det var bara så roligt att ses igen! Är så grymt avundsjuk på deras lägenhet - alltså mitt på centrala Södermalm..... Say no more.
Hoppas ni får en fin dag <3

Kommentera inlägget här :