Stunderna vid skötbordet.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Onsdagsfolk, välkomna! 
Alltså, stunderna vid skötbordet... Dessa stunder har då gått från att vara jobbiga och besvärliga till de mest underbara tillfällena om dygnet. Cornelis älskar att hänga vid skötbordet!
Han älskar särskilt när han får öva på att sitta på det här viset. Jamen ni ser ju lyckan i hans ögon! Minns när han var nyfödd hur Jonas och jag alltid deltog båda två vid ALLA blöjbyten. Helt färska osäkra föräldrar som vi var, haha. Det var verkligen fantastiskt att vi kunde vara hemma båda med Cornelis hans två första månader i livet. Sommarbarn, ganska bra ändå!
Vill aldrig någonsin i livet glömma när han stod upp på skötbordet, glad som bara den och testade sina röstresurser.
HAHAHA ser ni hur han tar i?? Ibland blir han så in i bänken till sig att han inte tycks veta var han ska ta vägen. På sina små tår ställer han sig då, älskade lilla barn.
Och lite såhär ser det ut i hyllan ovanför Cornelis spjälsäng. Spjälsängen ja. Den som han än inte sovit i en enda gång och som mamman i fråga inte har några planer på att inviga än. Inte redo att låta min bebis sova någon annanstans än tätt intill mig <3
Om en stund bär det av till älskade mamma-baby-yoga. Hoppas jag får yoga den här gången, haha. Förra gången satt jag mest och ammade bebis och sneglade lite avundsjukt på de andra mammorna som kunde utöva positioner som hunden och krigaren helt ostört.
Kram på er!

Taggar: baby, barn, bebis, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentera inlägget här :