Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

50-års kalas.

publicerat i Allmänt;
Gokväll! Hoppas ni mår fint kära läsare <3 <3 Igår var vi på 50-års partaj! Min moster fyllde år. Tänkte visa lite bilder från det även om jag tyvärr inte fick någon bild på födelsedagsbarnet i fråga. 
Här är Jonas med Cornelis i famnen och Christoffer, min bror!
Fina killarna. Tänker på vad skoj dessa två kommer ha ihop!
Chrille, mamma, pappa. Och Cornelis såklart.
Mina härliga kusiner Marcus och Eric. Gulligt att dessa två (sönerna till födelsedagsbarnet) vann frågesporten som handlade om just deras mamma som fyllde år. Jag kom trea!!! :)
Herregud vilken pärs det var innan vi kom hemifrån igår innan kalaset. Cornelis var totalt skogstokig och gallskrek så fort han lades ner i vagnen. När Cornelis är sådär helt omöjlig blir både jag och Jonas skitstressade (särskilt om vi har en tid att passa), såtillvida att vi nästan blev osams innan igår. Vi hade rullat ut med vagnen på gatan när jag insåg att barnet behövde mer mat, så jag fick rulla in med vagnen igen i trapphuset och amma i den kalla stentrappan. När vi väl dök upp på festen tog det säkert 10 minuter innan jag typ ens fattade var vi var. Blir så stressad vid sånna här tillställningar att Cornelis ska skrika att jag nästan inte minns om jag sa grattis till min moster när vi kom. Precis på samma sätt var det tidigare i veckan när jag hade en bebisdejt med en kompis. Är så mån om att inte verka stressad att jag nästan inte vet vad jag gör eller säger, haha. Folk säger "när andra barnet kommer är man mer cool"..... Ha, vi får väl se.
Det var allafall himla kul att få träffa sin familj och lite släktingar. Uppskattar verkligen sånt.
Nu kom precis Jonas hem. Han har jobbat hela lördagseftermiddagen. Så duktig han är!!

Cornelis Jonas Westin tre månader.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Vill i detta inlägg säga Ha den äran till mitt Allt som idag blir tre månader gammal. Nedan följer några bilder på honom som jag nyligen knäppte av och lite fakta om lillkillen som ibland (läs alltid) dyker upp här på bloggen <3
- Cornelis har en vit mjukiskanin som han kan stirra på i timmar. Oj vad spännande den är menar han.
- Något mer han tycker om att titta på är sig själv. Han tycker det är så oerhört fascinerande att se sig själv i hallspegeln, så där hänger vi ofta.
- Bland det roligaste han vet är att hoppa upp och ner. Gärna på skötbordet efter att ha fått på sig en torr blöja.
- Mer saker som Cornelis anser kittlar nervena lite extra är att ligga på valfri persons (helst mammas) underben och flyga i luften. Man får sån härlig utsikt därifrån hälsar han.
- En ganska knäpp sak med Cornelis är att han väldigt ofta tittar åt vänster. JA, precis! Att kolla ööööverdrivet mycket åt vänster, nästan så lilla nacken inte klarar mer - det tycker han mycket om. Som om han fått stirr på något där till vänster som vi inte ser...
- Annars är barnprogrammen på Barnkanalen himla roligt att titta på tycker han. Fast tror iförsig inte det är barnprogrammen i sig han finner intressant. Kom nämligen på honom med att titta minst lika hänförd på Aktuellt när det gick på Tv:n här om dagen...
- Något som får Cornelis lugn från omotiverat skrik är att vara ute på balkongen i min eller Jonas famn. Han kan gå från att vara precis hur omöjlig som helst till att totalt frysa till is av förtjusning av att titta på alla stora fina träd på innegården.
Godingen asså <3

Att få en bra bild ihop med en 3-månaders.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
"Jonas, kan du ta en bild på mig och Cornelis?" är en fras som används flitigt utav mig här hemma. Självklart svarar Jonas, alltid lika snäll. Bara det att en bild betyder aldrig bara en bild. HA! Tack Jonas för sånt tålamod.
Att få en bra bild ihop med en 3-månaders är lättare sagt än gjort. Det slutar oftast i svett (det står jag för), skrik (Cornelis och lite jag) och åtminstonne ett nerkräkt klädesplagg (Cornelis). 
Hoppas ni har en fin torsdag <3 Vi ska snart iväg och träffa en vän till mig som precis också fått en son!