Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

50-års kalas.

publicerat i Allmänt;
Gokväll! Hoppas ni mår fint kära läsare <3 <3 Igår var vi på 50-års partaj! Min moster fyllde år. Tänkte visa lite bilder från det även om jag tyvärr inte fick någon bild på födelsedagsbarnet i fråga. 
Här är Jonas med Cornelis i famnen och Christoffer, min bror!
Fina killarna. Tänker på vad skoj dessa två kommer ha ihop!
Chrille, mamma, pappa. Och Cornelis såklart.
Mina härliga kusiner Marcus och Eric. Gulligt att dessa två (sönerna till födelsedagsbarnet) vann frågesporten som handlade om just deras mamma som fyllde år. Jag kom trea!!! :)
Herregud vilken pärs det var innan vi kom hemifrån igår innan kalaset. Cornelis var totalt skogstokig och gallskrek så fort han lades ner i vagnen. När Cornelis är sådär helt omöjlig blir både jag och Jonas skitstressade (särskilt om vi har en tid att passa), såtillvida att vi nästan blev osams innan igår. Vi hade rullat ut med vagnen på gatan när jag insåg att barnet behövde mer mat, så jag fick rulla in med vagnen igen i trapphuset och amma i den kalla stentrappan. När vi väl dök upp på festen tog det säkert 10 minuter innan jag typ ens fattade var vi var. Blir så stressad vid sånna här tillställningar att Cornelis ska skrika att jag nästan inte minns om jag sa grattis till min moster när vi kom. Precis på samma sätt var det tidigare i veckan när jag hade en bebisdejt med en kompis. Är så mån om att inte verka stressad att jag nästan inte vet vad jag gör eller säger, haha. Folk säger "när andra barnet kommer är man mer cool"..... Ha, vi får väl se.
Det var allafall himla kul att få träffa sin familj och lite släktingar. Uppskattar verkligen sånt.
Nu kom precis Jonas hem. Han har jobbat hela lördagseftermiddagen. Så duktig han är!!

Kommentera inlägget här :