Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Att få en bra bild ihop med en 3-månaders.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
"Jonas, kan du ta en bild på mig och Cornelis?" är en fras som används flitigt utav mig här hemma. Självklart svarar Jonas, alltid lika snäll. Bara det att en bild betyder aldrig bara en bild. HA! Tack Jonas för sånt tålamod.
Att få en bra bild ihop med en 3-månaders är lättare sagt än gjort. Det slutar oftast i svett (det står jag för), skrik (Cornelis och lite jag) och åtminstonne ett nerkräkt klädesplagg (Cornelis). 
Hoppas ni har en fin torsdag <3 Vi ska snart iväg och träffa en vän till mig som precis också fått en son!

Kommentera inlägget här :