Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Babblarna och älskade barnkläder.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Godmorgon fina måndagsmänniskor <3 Hoppas ni sovit bättre än vad vi gjort inatt, hehe.
Idag är Cornelis extra fint klädd i set från Livly. Herregud, barnkläder. Vad kul det är. Är det ett problem att ens bästa intresse är att shoppa barnkläder? Ja, det är väl dessvärre det.
Nämen titta bara på detaljerna. Orkar inte.
Små sparkande tossor.
Precis som alla andra mornar har vi läst Babblarna. Vad är det för GENI som står bakom dessa figurer? Cornelis kan vara precis hur grinig som helst, sen öppnar vi Babblarna-boken och han skiner upp som en solstråle.
Vi har även lyssnat på Babblarna-låtarna som han gillar. Något så extreeeeemt dåliga låtar, men vad gör man inte för sin lilla älskling om inte sjunger med till skiten?
På tal om ingenting tror jag mig ha kommit på varför en människas läppar är så mjuka. Jo, det ska ju givetvis fungera som stötdämpare mot litet svängande bebishuvud. Himla bra så bebis ej gör sig illa!
Planer för dagen är att träffa Ullis för kaffe och mys! Glad dag hörrni!

Kommentera inlägget här :