Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Denna morgon.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Halloj alla glada lördagspersoner <3 Ovan är en bild från imorse när vi megamyste i soffan. Barnet var på gott humör och föräldrarna kollade på Nyhetsmorgon!

Om en vecka blir Cornelis 3 månader och det är först nu han fattat grejen med sitt babygym. Jag förstår inte hur man kan bli så exalterad över en hängande ko.

Såhär såg det ut när vi nyss var ute på en prommis i kvarteret, jag och Cornelis. Jonas sitter inne och pluggar med en kompis så jag fick roa mig själv.

Avslutar med en bild på lilla familjen från igår när vi firade Jonas syster Ellen som fyllde år! 

Ikväll ska jag försöka mig på en kaka med salta jordnötter och kola. Undra hur många amningsavbrott jag kommer behöva göra under tiden baket pågår.
Kram <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina S:

Så mysiga bilder :) Hoppas kakan gick att baka utan alltför många avbrott :)

Svar: haha precis som jag trodde var det nästintill omöjligt att kunna baka nått nu. 5 ggr ammade han bara medan kakan var i ugnen.... :)Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :