En mysig söndag i september.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Hej tisdag! Sticker in med fyra bilder från i söndags när vi träffade mina kusiner med respektive samt faster, hennes sambo och min farmor + två fantastiska vovvar <3
Kan ju vara det finaste paketet nånsin! Cornelis fick av gänget en barnmatsmixer med inbygd ångkokare från Philips Avent. Om typ 2 månader ska han ju få börja med smakportioner. Visste inte ens att denna produkt fanns, men den lär ju bli TOPPEN!! Verkar så smidigt att bara slänga ner lite potatis, broccoli med mera - så fixar maskinen rubbet. Lär såklart bli en och annan barnmatsburk ibland också, men tror verkligen vi kommer ha användning för denna produkt!
Det braiga söndagsgänget! 
Och den här lilla killen skötte sig faktiskt exemplariskt hela dagen. Var okej med att hoppa från ena famnen till den andra, på ett helt annat sätt än för några veckor sedan när det BARA var jag och Jonas som gällde. På kvällen bjöd han på värsta skratt- och jollerfesten sittandes i soffan så att hans mormor och morfar fick se hur han oftast är numera. Fint matchande kläder från KappAhl med isbjörnar på hade han också dagen till ära.
Cornelis med sin pappa <3

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig, pappa;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina S:

Men sån söööt liten kille!

Kommentera inlägget här :