Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Fredag.

publicerat i Allmänt;
Sitter just nu och skriver med Cornelis sittandes lutad mot min mage. Han jollrar och har sig, har mycket spännande utläggningar om saker och ting. Vi kom precis hem från en mysig fika på stan med pappan, mormorn och gammelmormorn!
En bild från imorse när jag åt denna goda frukost och tittade på film! Nått måste man hitta på för att inte somna i frukostmackan när man har en liten som gärna startar dagen vid 05.00 varje dag.
Annars är han himla go den här 10-veckors killen. Har börjat skratta så mycket och kan också vända sig från mage till rygg! Sånt vi jublar åt här hemma, Jonas och jag.
Nu blir det fredagsmys med familjen. Vi ska äta taco som resten av Sverige också ska antar jag. Kram<3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Johanna Utterberg:

Åh vilken sötnos! :)

Kommentera inlägget här :