Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag och Cornelis.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Asgarvar ihop med mamma. Har på mig amningsklänning från Mamalicious!
Två bilder ihop med min son från i söndags. Lilla hjärtat utvecklas så mycket för varje dag som går. Den här 2,5-månaders killen har några saker han tycker extra mycket om: stå och hoppa på skötbordet, när pappa sjunger Babblarna, suga på sina händer och bada badkar ihop med mamma och amma samtidigt! Tänk att han var sååååå tiny när han kom, men nu tagit ikapp så bra och till och med ligger ÖVER kurvan för vad snittbebisen i samma ålder väger. Bra jobbat gubben!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina S:

Så fina ni är!! Det är ju nästan läskigt hur fort det går, så himla mycket som händer hela tiden man vill nästan stoppa tiden ibland.

Svar: Tack! :D Ja det är inte kul.... man får passa på och njuta av alla perioder!
Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :