Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Maxi cosi, Akademikliniken och bubbelbad.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Halloj <3 Denna dag skulle jag sammanfatta som svettig med ett ord. Fortfarande en pärs varje gång vi ska iväg. Men det går lite bättre att köra runt honom i sin bilbarnstol Maxi Cosin allafall! Jag och Cornelis var nämligen nere en sväng på stan idag hos en hudvårdsterapeut för en konsultation eftersom jag har sån jäkla jobbig hy just nu. Den är KAOS nu när jag ammar. Får se om produkterna jag köpte på mig från Akdemikliniken är bra, men jag misstänker att inget kommer hända.

Promenerade hem i fint höstväder, då sov lillen tack och lov! Nu kom precis Jonas hem så jag ska hoppa ner i badet för herregud vilka intensiva dagar det är med ett litet barn. Men så himla mycket mys också såklart!

Kram på er <3

Kommentera inlägget här :