Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mobilbloggning från badkaret en lördagkväll.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Tittar in och säger hej med några ganska beskrivande bilder från vår lördagkväll. Barnet sover och föräldrarna roar sig på varsitt håll. Jonas kollar nån serie och jag badar badkar!

Lite oroväckande att han redan sovit hela kvällen. Båddar inte gott för en bra natt...

Fick till nån slags fjortisbild här alldeles nyss med håret. Tvättas ska det allafall.

Och ett liiiiiitet glas vin har jag lyxat till det med också. Trots att det känns dumt så får man ju ändå dricka ett glas om man ammar.

Kram!

Kommentera inlägget här :