Mornarna är bäst.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Hej onsdag! Här kommer ett inlägg med lite bilder från vår morgon. Bästa tiden på dygnet!
Som vi myser jag och Cornelis om mornarna. Vi har lite nya rutiner nu när Jonas börjat skolan. Vi går ur sängen ungefär vid 06.00 varje morgon. Jag brygger kaffe (för att överleva), tänder några ljus, sätter mig i soffan med bebisen och virar in oss i filtar.
Haha, just precis såhär farligt pigg är han dessa tidiga mornar. Skriver farligt för mamman i fråga är INTE så pigg. Och som han vill snacka. "AAAaaaaooooow" får han oftast fram. "Jasså säger du det, vad hände sen" brukar jag svara.
Det händer att jag skrollar igenom mitt Instagram-flöde och förvånas åt hur vissa tjejer jag följer med barn i ungefär samma ålder som Cornelis ens fått på sig kläder och smink för dagen och bara ser så allmänt fräscha ut och har det städat hemma. Jag är oftast i pyjamas till runt lunch och kommer knappt till skott med att duscha... Min lilla 2-månaders vill ABSOLUT inte ligga själv. Haha.
Alltså. Hur får man ens till en sån här min?
Kan inte fatta att han är min <3 <3 <3
Ikväll är pappan ute och härjar så vi har ensamma hemma jag och C. Ska beställa middag som levereras direkt till dörren strax. Minns inte sist jag lagade mat. 
Kram på er!

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig;

Kommentera inlägget här :