Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nytt piff och träningsamma.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Hallå där! Hoppas ni mår bra<3 Vi mår bara bra. Idag har vi haft fullt upp! Baby-yoga på förmiddagen och mammaträning nu på kvällen. Och Cornelis har skött sig exemplariskt hela dagen, tack och lov! Men det krävdes att han fick äta samtidigt som mamman gjorde sina träningsövningar på första mammaträningspasset. Att göra situps och amma samtidigt är väl inte det enklaste jag gjort.

Här är lite shopping från i måndags när jag kaosade runt på KappAhls babyavdelning. Cornelis hade dragit en ryggbajs (ett uttryck som Jonas och jag har myntat för blöjor som inte håller tätt) och var allmänt arg för att behöva gå i affärer.

Himla kul med barnkläder allafall, att få komponera ihop mini-outfits!!

Och senaste inköpet till hemmet är denna guldbricka! Nästa vecka kan det komma att stå andra saker på brickan. Det är så jag jobbar här hemma, går och vrider och vänder på minsta lilla föremål så att det ska bli fina små stilleben lite här och var.

Och vad gäller kaktusar, kan verkligen inte tröttna på dem. Kaktusar, marmor och guld - det är mina favoriter när det kommer till dekoration till hemmet.

Brickan kommer allafall från IKEA och kostade dryga hundringen. IKEA levererar måste jag säga!

Så där i soffan sitter jag mest hela dagarna och skrollar på datorn med en hungrig liten två-månaders i famnen. Mys!

Ny kaffekopp har jag också. Kommer från H&M Home. Ska dricka många goda koppar kaffe från den, inte för att jag nånsin dricker varmt kaffe numera med anledning av en liten person, men ändå..

Hörs imorgon, kram<3

Kommentera inlägget här :