Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Pannkaksfrukost och hemmamys.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Lördag! Jag är hemma med Cornelis och myser. Jag kollar Sex and the city och bebisen ammar. Jonas är på jobbet och tjänar in levebrödet. Innan han stack dit lagade han pannkakor till oss. Han är inte dum inte!

Lilla vännen som utvecklas för varje dag som går <3 

Vi har annars haft mycket kul för oss på sistone. Återträff med föräldrargruppen och parmiddag ihop med våra nyafunna vänner som har en son precis lika gammal som Cornelis! Livet är bra!

Senaste nytt med lilla mannen ovan i bild är att han är extremt mammig just nu. Han vill gärna ligga i min famn helst dygnet runt. Och får han inte det blir han tokig. Det har resulterat i att ansiktsmasken jag för tillfället har på mig har suttit på i 6 timmar. 10 minuter är den rekommenderade tiden... Hmm. Men det gör inget, det räcker med att bebis tittar upp och ler så spricker mitt hjärta av kärlek.

Nytt piff på köksbordet!

Nu ska jag fortsätta pussa på min lilla kille och sen ska han få sig ett bad. Det är verkligen på tiden kan jag lova. Kikar in här imorrn igen med en Gravidlista! 

Hej så länge<3

Kommentera inlägget här :