Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Struliga nätter, höstpromenad och filmmys.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Godkväll gott folk <3 Har ni haft en lika mysig söndag som jag? Kanske det!
Vi har egentligen haft en väldigt lugn dag. Den började med ett avsnitt Handmaids Tale och bebisgos i soffan. Jag var extra glad i min leopardkeps på promenaden som följde efter morgonmyset.
Vi hittade en fin gata att gå längs med.
Cornelis skötte sig UTOMORDENTLIGT bra i sin bilbarnsstol!!!! Lilleman tog dessutom sovrekord inatt efter många jobbiga nätter i rad. Hela fem timmar i sträck sov han vilket aldrig hänt tidigare. Och då hade han säkert kunnat sova längre då det var JAG som var tvungen att väcka honom för amning vid 04.00. Mjölken i princip sprutade...... Ja ni fattar!
När blev det ens höst? 
En glad Jonas!
Promenaden fick sitt slut hemma hos Jonas kompis Fredrik. Jag lämnade kvar Jonas där eftersom han skulle hänga med sina grabbar hela dagen. Jag och Cornelis gick hem och åt kaka (ja eller det var mest jag som åt av den och ja, jag lyckades baka en kaka igårkväll efter mycket om och men).... Till kakan kollade vi på en halvbra komedi med Jennifer Aniston i huvudrollen!
Godnatt <3

Kommentera inlägget här :