Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tjugofyra.

publicerat i Allmänt;
Idag är det min födelsedag! 24 fyller jag! Är bara hemma med Cornelis och myser. Haha, skäms nästan lite - la precis ut en bild på Instagram där jag var fin och fixad. Så ser verkligheten INTE ut idag. Bilden är tagen igår... Istället sitter jag i nerkräkta kläder och ruffsigt hår. Hemmet är stökigt. Men Instagram är väl inte känt för att visa upp hur verkligheten ser ut allafall... Fina blommorna i bild fick jag utav min faster igår!
Vi var nämligen i Täby igår för lite släktträff. Släktingarna fick träffa lillkillen för första gången också! Och blev inte uppvaktad av bara mina föräldrar igårkväll, utan även av min ANDRA familj också som imorse överraskade med paket på sängen<3 Då menar jag Jonas och Cornelis! 
Min älskade Jonas hade köpt så fina spa-produkter till mig som han vet att jag gillar. Den underbara åkpåsen från mitt favoritmärke Elodie Details fick C av sin gammelfarmor igår när vi sågs! Tack!!
Ikväll kommer min moster med familj samt min mormor hit på lite middag!
Kram till er denna måndag vad ni än gör <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Fina bilder :D

Svar: Men tack du! :D
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :