Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tröttmössa.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Åå herregud vad slut jag känner mig. Vet inte om jag nämnde nån gång förra veckan att Cornelis sover så bra om nätterna nu. Jag tar tillbaka det!!!!! Vi har haft några riktigt tuffa nätter på sistone då han vaknat cirka 7 ggr/natt. Och vet ni vad som är tortyr? Jo, att precis när man tror man ska få somna in, då börjar nått störa, i mitt fall börjar en liten bebis sparka otåligt under täcket. För vi delar ju täcke, jag och lilla C. Jaja, han är ju trots allt bara två månader lilla älsklingen <3
Igår fick Jonas instruktioner av mig att efter sitt lördagspass på jobbet köpa med sig nått gott hem. Han dök upp med inte bara en dounat utan SEX stycken!! 
Jonas jobbar extra i fiskdisken på ICA, och igår kom han hem sent från jobbet. Var så slut efter dagen själv med Cornelis som varit otroligt krävande att jag fick ett smärre mental breakdown på kvällen. Så när Jonas äntligen kom hem gav jag bebisen till honom och låste in mig på toaletten i 20 minuter för ett varmt bad. Det behövdes inte mer för att börja sakna lillkillen.
Bara för att ge en bild av exakt hur groggy jag har känt mig hela helgen, så kan jag tala om att jag imorse hällde mjölk i frukostjuicen varpå jag sen satte på mig Jonas kalsonger. Händer detta, DÅ är man trött vill jag lova.
Idag söndag har vi varit på babyaffären och bränt pengar. Jag är typ lite orolig att Cornelis ska bli understimulerad, så är ganska mån om att han ska ha "roliga" leksaker som tjuter/visslar/har massa mönster/färger osv osv. Jonas delar inte samma oro med mig. "Vi skulle kunna ge honom en morot och han skulle tycka den var superfestlig" menar han som är snäppet snålare än vad jag är.
Ikväll ska vi bara mysa i soffan och titta på en ny serie vi börjat följa på HBO Nordic - The Handmaids Tale.

Taggar: baby, bebis, mamma, mammaledig;

Kommentera inlägget här :