Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En fin men tuff lördag.

publicerat i Allmänt;

Godmorgon söndag! Hoppas ni mår bra! Vi mår superbra verkligen för imorse fick vi ordentlig sovmorgon jag och Jonas. Min mamma tog ut Cornelis på en långpromenad imorse så jag och Jonas kunde sova vidare till nästan 11.00. Vet inte när det hände senast..
Igår hade vi iallafall en fin dag inne i Stockholm. Bilderna är från igår. Vi åkte främst in för att hämta min väska med kamera hemma hos min vän Sanne eftersom att jag inte ville ta med det ut på krogen i fredagskväll. VA? Haha, jo, jag var ute i fredags. Så sjukt ovant men sjukt kul. Hade så kul ihop med mina äldsta vänner att det kändes som att åren inte hade gått och jag faktiskt fått barn osv. Släntrade i säng hemma hos mina föräldrar efter 03.00 på morgonen, lagom påverkad! Vid den tiden brukar man annars ligga och amma. Mådde sådär igår pga utgången och kunde knappt njuta av den megagoda hamburgaren vi stoppade i oss vid Nytorget med solen som sken på oss. Att få träffa C efter typ 15 timmar ifrån honom var iallafall underbart. Skatten min.
Idag är det en ny icke bakis dag och vi ska till VAXHOLM!! Har taggat inför detta hela veckan. Vi ska bruncha på Vaxholms hotell och det är min pappas försenade födelsedagspresent från oss! 
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram <3
 
 

Taggar: barn, familj, helg, livet, mamma, mammablogg, mammaledig, vår;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Så fina bilder och så mysigt med brunch!

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir <3 Brunch kan ju vara det mysigaste att ägna sig åt en ledig helgdag! :D Önskar dig en fin vecka!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :