Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En lista.

publicerat i Allmänt, Listor, Personligt;

 
 Godmorgon fredagsgodingar <3 Här kommer en dagens lista!

 
Dagens produkt? 
Min ansiktsrengöring från Cetaphil. Har köpt alldels för dyr hudvård tidigare, men har nu hittar detta budgetmärke som dessutom äger.
 
Dagens mående?
Jättebra! Är överlag en väldigt lycklig människa med smådippar ibland (som alla har). Är oerhört tacksam för min familj, mina vänner, mina möjligheter och min framtid.
 
Dagens materiella?
Då får jag lov att säga vår älskade vagn. Den ska jag och Jonas rulla ut med snart eftersom att nån tjej kommer och ska titta på vår lägenhet. Hon vill eventuellt köpa den.
 
Dagens bild?
Systemkamera-selfien nedan tagen på påskafton. 
 
 
Dagens påminnelse?
Var glad!! Om det går, försök! ALLA vinner på det. Happiness depends on you osv.
 
Dagens största?
Dagens och dagens. Men jag känner mig väldigt hedrad att två stycken barnklädesföretag nyligen hört av sig till mig och vill att jag ska fota Cornelis i deras kläder. De skriver säkert till jättemånga, men jag är oerhört glad över deras fina ord ändå. Ska börja publicera mer på Instagram också har jag bestämt mig för. Egentligen ett briljant ställe att dela sina fina foton man tar. Varje dag blir jag inspirerad där inne och följer en drös med härliga mamma-konton. Det förgyller verkligen min vardag. Förr blev jag stressad utav att någon drömsk ouppnåelig verklighet ofta målades upp bland många konton. Men hallå.... Vilken smart människa som helst fattar ju att ingens liv är perfekt. Det handlar om konsten och inspirationen. Vilken utsvävning..
 
Dagens motto? 
Vara glad. Blir så jäkla himla glad utav glada människor.
 
Dagens låt?
SIA - Dusk Till Dawn. Utomhus-tränade till den i tisdagskväll!
 
 
KRAM!!

<3


 

Taggar: barn, familj, lista, listor, livet, mammablogg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Så kul att läsa, ska kolla in Cetaphil!

Svar: Den är grym!! 🤩
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :