Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En perfekt dag.

publicerat i Allmänt;
 

Hej igen bästa ni ♡ 

Inlägget handlar om vår fantastiska söndag i Linköping.


Söndagen spenderades på bästa möjliga sätt. Dessa ledord beskriver en riktigt drömmig ledig dag enligt mig: familj, sol, god mat, få känna sig inspirerad, och en massa skratt. Skrattar en massa när jag är med Jonas och min brorsa.


Dagen började iallafall på hotellrummet. Cornelis överraskade med att ta sovmorgon till 07.30.


Skrattade så mycket åt Jonas kommentar vid frukostbuffén. Han tyckte att vi var så duktiga som höll oss borta från fikabröden, men en 25-30 minipannkakor med nutella och sylt slank ner i oss båda haha.


Detta var en sån stund när livet med barn var helt magisk. Det var så fantastiskt att få dela denna frukoststund ihop med Cornelis som var så snäll och glad. Han tyckte det var så spännande att titta på alla människor och fick smaka nya frukter och krypa runt bland borden. Vet inte hur många som log åt hans håll och jag blir så stolt varje gång. Det var så fint att se hans lycka. Och det var så underbart att slippa ta rätt på frukostdisken efteråt!


Efter frukosten hämtade vi upp Christoffer och åkte till en helt ny stadsdel i Linköping. Ett superinspirerande ställe enligt mig. Gick runt och bara gapade åt den häftiga arkitekturen. Vallastaden hette stället.


Notera bara de häftiga balkongerna.


Sen åkte vi till Gamla Linköping. Ett supermysigt ställe som är precis vad det låter som - gamalt. Innan denna bild togs kom det fram en skum gubbe till Jonas och Christoffer och frågade vad det mest värdefulla de hade på sig var. "Ja, det måste vara mobilen" svarade båda två. Nej sa gubben och fortsatte med att ge dem en ledtråd om att den var cirka 20 cm lång. Riktigt snusk, sen bara gick han haha... Aja, killarna fick sig iallafall ett gott skratt.


Kul att gunga!


Älskar honom så mycket. Läste någonstans en fin dikt som beskrev kärleken man känner till sitt barn. Den gick något i stil med: Jag kommer älska dig som mest när du förtjänar det som minst, för det är då du kommer behöva det som mest. GRÅTER!!


En perfekt dag helt enkelt!
 
 
KRAM på er! Snart ska jag på yoga!


 ♡ 
 
 
 

Taggar: barn, dag, familj, helg, livet, mamma, mammablogg, perfekt, sol;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

20 cm? Ligger det i släkten?

Kommentera inlägget här :