Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Helgen.

publicerat i Allmänt;
 
Hejsan på er! ♡
 
Inlägget handlar om vår fina lördag i Linköping där vi hälsade på min bror.
Jag tog så mycket bilder i helgen så jag får blogga om söndagen imorgon!
 

Där står man och poserar längs en husvägg med sonen som tålmodigt ställer upp. Hehe not so much. Vi hade så osannolikt tur med vädret hela helgen. Typ euforikänsla uppnåddes hos samtliga!


En vacker gata jag hittade.


Ganska omgående när vi landat i Linköping tog vi oss ner på stan och satte oss på en uteservering för lunch. Observera lättkläddheten. Det var 18 grader!!!


Tre bra män!


En aning skeptisk bebis som får gunga lite med sin morbror. Det var så kul att min bror påstod sig få se mer utav Linköping under de två dagar vi var på besök än vad han sett av staden på flera år :)


Och dääär var strumporna dyngsura! Gosplutten ska få upptäcka lekparken såklart ♡


Okej hur fiiiiint bor min bror?? Bara undrar.
 
Hade tänkt slänga upp ett blogginlägg igårkväll men var så trött efter bilresan hem. Cornelis skrek i princip oavbrutet mellan Linköping och Uppsala. Men lite var det Jonas fel som från ingenstans fick för sig att stanna på en rastplats (där poliser brukar stå och ha blås-test) för att jag klarlagt att jag var kissnödig. Här ser vi dels ett missförstånd, dels en flopp. Ett - jag skulle aldrig sätta mig och kissa längs med E4:an mitt på blanka dagen och Två - att avvika från en stor motorväg innebär att man tvingas köra över väldigt grova gupp som ska fungera som störningsmoment om man håller på att köra av vägen. Om någon trött alkoholpåverkad person vaknar av det bullret vaknar garanterat vår son. Han som just somnat minuten innan. Och så somnade han igen precis när vi svängde in på vår gata hemma haha :)
 
 Säger godnatt nu. GODNATT <3 Hörs imorrn!
 
 
 

Taggar: barn, bebis, familj, helg, livet, mamma;

Kommentera inlägget här :