Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Just nu.

publicerat i Allmänt;

Halloj! 

(null)

Här står man längs med vägen man växte upp på och norpar åt sig solens sista strålar. Cornelis behövde sig en tredje tupplur för dagen för att orka hänga med våra gäster ikväll, så jag passar på att säga Hej!
Ibland behöver man inte bara gå och gå och gå med vagnen. Det kan vara ganska skönt att bara stanna upp och få vila benen lite, kanske se det där Youtube-klippet men aldrig skulle hinna se annars!

Vill önska er en fin kväll fina ni! KRAM! Taggar: barn, familj, livet, sol, vår;

Kommentera inlägget här :