Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tid ihop med sin partner.

publicerat i Allmänt, Personligt;


Hej kära läsare! Här kommer ett stycke bilder från vår dag.
❤️


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till min stora lycka smsade Jonas vid 10-tiden imorse när jag och Cornelis var på Öppna förskolan att han gärna åt lunch med oss på stan. Vi hade inga andra planer så jag blev såklart superglad! Det var bara att stuva om planerna och smida nya. För att vi skulle hinna umgås lite bara jag och Jonas såg jag till att Cornelis fika leka av sig ordentligt så att han skulle sova i vagnen lagom till lunchen. På nått sätt tycker jag en liten lunch ihop kan räcka som egentid ihop med partnern, iallafall som livet ser ut just nu. Vi kunde prata ostört utan att behöva avleda med nån leksak vilket var skönt. 
Jag kan inte påstå att jag är i behov av nån längre tid ihop bara jag och J. Jag känner med andra ord inte att jag behöver åka iväg en hel helg från Cornelis för att få egentid ihop med Jonas. Tycker det fungerar som det är nu ändå. På mödravårdcentralen tröck dem väldigt mycket på det viktiga i att få till tid ihop med varandra och att inte ta den andre för givet när barnet anlänt. En relation behöver man arbeta med säger alla, och det förstår jag.
Ibland går det flera kvällar när vi umgås men ändå inte umgås (jag kanske bloggar och Jonas sitter med sitt). Då brukar jag få nog och känna att det är på tiden att vi planerar in något trevligt att se fram emot ihop. Det kan handla om att jag säger: Imorgonkväll lagar vi något lite godare ihop (med betoning på ihop) och ser en bra film efteråt. Då vet man under hela dagen att kvällen ska ägnas åt varandra och inga mobiler eller skit. Man får planera sånt tror jag, annars blir det inte av.

Det var några få men enkla ord om hur vi gör för att inte glömma bort varandra! 


Taggar: barn, egentid, familj, livet, mamma, mammablogg;

Kommentera inlägget här :