Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Min sminkrutin.

publicerat i Allmänt, Stil & skönhet;
 

Godmorgon torsdagsfolk! ♡

Tänkte i detta inlägg dela med mig utav min sminkrutin.
Bara för att bryta mönstret här på bloggen lite hehe.
Om du inte är road utav detta, hoppa över! KRAM!
 

Till att börja med - jag sminkar mig numera nästan enbart på helgerna. Har gått från att vara en sån person som inte kan gå utanför dörren utan smink till att gå osminkad typ varje dag. Livet får lite nya prioriteringar när man fått barn då så att säga. Min sminkrutin ser alltid likadan ut, oavsett om det är en vanlig lördag eller om det är julafton eller fest. 
 

Efter ansiktstvätt och fukt på huden så blir det någon sags primer som jag blandar ut med min lysterkräm från MAC. 


Efter det kör jag på med mineralpuder. Det har hänt att jag förälskat mig i flytande foundations, men när det kommer till kritan så känner jag mig ALLTID kladdig i ansiktat när jag har smackat på med just flytande foundation. Finns ingen värre känsla (typ på den nivån att jag nästan blir deprimerad) än att ha ett tjockt lager klet i ansiktet. Tikeis mineralpuder - älskar det eftersom det känns som sammet på hyn! Om jag orkar har jag concealer under ögonen och denna från YSL är bra!


Efter det blir det contour, bronze, rouge och alltid highlighter. Lysterkräm ihop med highlighter i puderform ger ett fint glow. Detta contour-kit från Anastasia gillar jag.


Grundar alltid ögonlocken med en vit skimmrande ögonskugga från MAC. Tycker man får sån fin öppen blick med det. Någon beige/brun-aktig skuggning i ytterkanten av ögonen blir det sen. Aldrig svart ögonskugga - jag passar absolut inte i kolsotade ögon.


En brun penna lägger jag under ögat för fin inramning.


Alltid bär jag kolsvart flytande eyeliner (har till och med blivit rätt duktig på att måla dit den genom åren) samt en grym mascara på det. Älskar mascarorna från Benefit. Fyller alltid i mina ögonbryn med en ljusbrun penna. Har testat att skugga, men nää. Blir så mesigt då. Vill ha lite mer kontrast i brynen eller vad jag ska säga.


Avslutar oftast med nått färgat läppbalsam! Men det blir inte så ofta ändå numera som jag sätter på mig det eftersom jag vill pussa på min kille hela tiden. Och då syftar jag inte på Jonas.
 
 
Glöm inte att ge inlägget ett hjärta innan du klickar dig härifrån ifall du gillade detta. Då blir jag glad! ♡ 
 
 
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, smink, sminkrutin;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilia Sjödin :

Jätteroligt inlägg! :)

2:a kommentar, skriven , av Karina:

Du borde göra en vlogg!! Där du visar hur du sminkar dig osv. :-) Kanske själv gör en efter att ha läst ditt inlägg, tack för idén! haha =)

Svar: Ja kanske det, eller så gör jag det när jag fått lite mer prenumeranter :)
Jag skulle definitivt läsa on du bloggade om din sminkrutin!😃😃
Kram❤️
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :